OM HARRY'S MØDER

Mødelokale i Odense og midt i Danmark

Med Harry's selvbetjente mødelokaler i Odense er det blevet endnu lettere at holde møder. Vi sørger for, at mødelokalet står parat, når du ankommer, og at det tekniske fungerer med stik, kabler, internet, whiteboards og andet grej. Men selvbetjening betyder ikke mangel på betjening. Har du brug for assistance, er vi i huset til hverdag og blot et telefonopkald væk om aftenen eller i weekenderne.


Mødelokaler i flere størrelser
Lej mødelokaler i Odense. Du kan booke mødelokaler med plads til alt fra 1 til 64 personer. Flere virksomheder, institutioner og organisationer har allerede set fordelen. De benytter sig af Harry's til fx workshops, kurser, interne møder, medarbejdersamtaler, ansættelsessamtaler, salgsmøder og bestyrelsesmøder. Prisen er overkommelig - hvad vi sparer på personaleudgifter, sparer du nemlig på prisen. Hos Harry´s har vi lave priser, og alt er inkluderet


Gode rammer til dine møder
Hos Harry's får du gode rammer, hvor alle føler sig godt tilpas. Vi har indrettet mødelokalerne med alt det praktiske udstyr, der kan være behov for. Men vi har også suppleret indretningen med et par skæve ting, vi har fundet på auktion eller loppemarked. Det giver nogle jordnære og kreative omgivelser, hvor I samtidig kan arbejde effektivt. Hos Harry´s har vi også lækker mad, der giver dine gæster en ekstra god oplevelse. Efter nærmere aftale er det også muligt at medbringe sin egen mad.


Centrale mødelokaler
Hvis din virksomhed har medarbejdere, der arbejder på forskellige lokationer i Danmark, er Harry's det oplagte mødested. I sparer både tid og transport, når medarbejdere fra Aalborg og København eller Esbjerg og Roskilde kan mødes på midten. Mødelokalerne befinder sig i Odense og kan nås med offentlig transport, da busstoppested er lige overfor, og togstation ikke ligger langt fra. For bilister er der gode parkeringsmuligheder på grunden helt gratis.


Harry's Club - op til 64 personer

Her har du et skønt lyst lokale, der er stort og rummeligt og velegnet til både små og store events.

Læs mere

Brug for et udvidet mødetilbud?

Vi bestræber os på at imødekomme alle slags møder - fra selv de helt små til de store møder med komplekse behov.

Læs mere

Sådan finder du Harry’s Møder

I Google Maps kan du bruge navigation til at få en sving for sving-rutevejledning, så du nemt kan finde vej til Harry's Møder.

Læs mere