Om Harry's Møder

Mødelokaler midt i Odense og midt i Danmark tæt på Odense Banegård

Med Harry's selvbetjente mødelokaler i Odense, tæt på Odense Banegård, er det blevet endnu lettere at holde møder. Du booker blot mødelokalet her på siden og får en kode, som du selv låser dig ind med. Vi sørger for, at mødelokalet står parat, når du ankommer, og at det tekniske fungerer med stik, kabler, internet, whiteboards og andet grej. Men selvbetjening betyder ikke mangel på betjening. Har du brug for assistance, er vi i huset til hverdag og blot et telefonopkald væk om aftenen eller i weekenderne.


Mødelokaler i flere størrelser
Lej mødelokaler i Odense. Du kan booke mødelokaler med plads til alt fra 1 til 48 personer. Flere virksomheder, institutioner og organisationer har allerede set fordelen. De benytter sig af Harry's til fx workshops, kurser, interne møder, medarbejdersamtaler, ansættelsessamtaler salgsmøder og bestyrelsesmøder. Placeringen er så central, som den kan blive i Danmark, og prisen er overkommelig. Hvad vi sparer på personaleudgifter, sparer du nemlig på prisen. Hos Harry´s har vi lave priser og alt er inkluderet.


Gode rammer til dine møder
Hos Harry's får du gode rammer, hvor alle føler sig godt tilpas. Vi har indrettet mødelokalerne med alt det praktiske udstyr, der kan være behov for. Men vi har også suppleret indretningen med et par skæve ting, vi har fundet på auktion eller loppemarked. Det giver nogle jordnære og kreative omgivelser, hvor I samtidig kan arbejde effektivt. Hos Harry´s har vi også lækker mad der giver dine gæster en ekstra god oplevelse. Efter nærmere aftale, er det også muligt at medbringe sin egen mad.


Centrale mødelokaler
Hvis din virksomhed har medarbejdere, der arbejder på forskellige lokationer i Danmark, er Harry's det oplagte mødested. I sparer både tid og transport, når medarbejdere fra Aalborg og København eller Esbjerg og Roskilde kan mødes på midten.
Mødelokalerne befinder sig tæt på Odense Banegård Center og kan nemt nås til fods, hvis I kommer med toget. For bilister er der gode parkeringsmuligheder tæt ved bygningen.


Big Ben - op til 49 personer

Her har du et skønt lyst lokale, der er stort og rummeligt og velegnet til den lidt større event.

Læs mere

Biblioteket - op til 8 personer

Dette er et mødelokale med en afslappet biblioteksstemning. Her er dæmpede farver, komfortable stole og bøger til inspiration.

Læs mere

Øverste dæk - op til 18+1 personer

Et skib manøvreres fra øverste dæk, og dette lokale egner sig godt til både bestyrelsesmøder og direktionsmøder.

Læs mere

Bestyrelseslokalet - op til 8 personer

Med plads til otte personer er dette lokale særdeles velegnet til bestyrelsesmøder, planlægningsmøder eller lidt mere formelle møder.

Læs mere

Brug for et udvidet mødetilbud?

Vi bestræber os på at imødekomme alle slags møder - fra selv de helt små til de store møder med komplekse behov.

Læs mere

Sådan finder du Harry’s Møder

I Google Maps kan du bruge navigation til at få en sving for sving-rutevejledning, så du nemt kan finde vej til Harry's Møder.

Læs mere